26 Aralık 2012 Çarşamba

Windows 7 Service Pack 1 yükleme Sorununu Giderme

Merhaba bende dahil birçok kişi Windows 7'ye Service pack 1'i yüklemekte sorun yaşıyor bu sorunun sebebi yüklemenin Administrator hesabından yapılmamasıdır çözümü basit.

1. Adım Administrator hesabını açmak
Administrator hesabı windows 7'de kapalı olarak gelir açmak için cmd'yi yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor ardından cmd'ye net user administrator /active:yes yazalım. 

2. Adım Administrator hesabına geçmek 
Administrator hesabını 1.adımı uygulayıp açtıktan sonra oturumu kapatıp Administrator hesabına geçmek için kullanıcı menüsünde Administrator hesabını seçelim.


3. Adım Service Pack'ı yüklemek 
2. Adımı uygulayıp Administrator hesabına giriş yaptıktan sonra Windows update'i açıyoruz ve service pack 1'i yüklüyoruz ardından yeniden başlatıyoruz ve bilgisayarımız başarıyla service pack 1 yüklenmiş oluyor.

4. Adım Administrator hesabını kapatmak 
1. Adımı uygulayıp Administrator hesabını açtıktan sonra karşımıza her bilgisayar açtığımızda kullanıcı seçme menüsünü getirmemesi için Administrator hesabını kapatmamız gerekli bunun için yeniden cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp net user administrator /active:no yazalım ve Administrator hesabını kullanıcı menüsünde çıkmasını engelleyelim  böylece işlemimiz bitti bloğumu takip etmeye devam edin..

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa